Ontdek het ware Marokko met Nour El Kamar.
Neem deel aan het dagelijkse leven van een Marokkaanse familie. Ontdek plekjes waar je als gewone toerist nooit komt … en geniet van de authentieke cultuur van een van de mooiste streken van Noord-Afrika.

 
 

Een  inleefreis in het Rifgebergte!

Een uitdaging voor u… maar evenzeer voor uw gastgezinnen…
U zal de gebaande wegen even links laten liggen om te proeven van het authentieke leven in de Berberstreek in het noorden van dit mooie land. Wij willen u de kans geven letterlijk mee te leven in de gastgezinnen waar u enkele dagen verblijft. Mee-leven is ook een beetje mee-werken maar zeker ook mee-genieten van de gezellige lokale  sfeer, van het lekkere eten, van de prachtige natuur… van de mensen.

Taal mag geen probleem zijn: uw communicatie met de plaatselijke bevolking is een deel  van het avontuur dat u onderneemt. Kinderen hebben ook geen taal nodig om mekaar te verstaan.
We proberen u met deze reis  terug in die onbevangen sfeer te brengen.   
Afhankelijk van uw themakeuze of uw reisperiode kunnen wij dit basispakket aanpassen  naar uw wensen Zo kunnen we accenten leggen op het culinaire met bezoek aan o.a. olijfproducties, de teelt van spelt, granen en kruiden, kookworkshop, deelname aan familie-,oogstfeesten, religieuze festiviteiten enz.…

Misschien interesseert de economische activiteit van lokale coöperatieven u , of wil u meer weten over sociale organisaties of het schoolsysteem ter plaatse. Alles kan, niets moet.
We proberen de andere en verborgen kanten van dit prachtige land te onthullen. Met respect voor de cultuur, het plaatselijk levensritme en de gebruiken  en  uiteraard ook voor  uw eigen eigenheid.
Wij hopen dat u op een heldere nacht  ginder  Nour El Kamar kunt zien. 
 

Voor meer inlichtingen:
inleefreizen@nourelkamar.be


1 2 3 4 5 6 7 8
Example Frame